12.27.2010

Minuscule ( Animasyon )


Bu da ne alaka oldu burda ama =] yiğenlerimle ailecek severek izlediğimiz Miniklerimiz.. Çok güzel videoları var bunların, ben rastgele iki örneğini ekledim daha komikleride var, hem çok şirin hemde görüntüler renkler mükemmel..

Coffe Prince (2007 / Dizi)

Diğer adları: The 1st Shop of Coffee Prince / Coffe Prince
Türü: Romantik / Komedi
Yönetmen: Lee Yoon Jung
Senaryo: Lee Sun Mi , Jang Hyun Joo
Yayın Yeri / Tarih: Güney Kore / 2007
Kanal / Bölüm Sayısı: MBC / 17
Oyuncular:
Yoon Eun-hye - Go Eun-chan
Gong Yoo - Choi Han-gyeol
Lee Seon-gyun - Choi Han-seong
Chae Jung Ahn - Han Yu-ju
Konusu:
Choi Han Kyul (Gong Yoo), büyük bir yemek şirketi sahibi olan zengin bir ailenin oğludur. Han Kyul aşka inanmadığı için ailesinin bütün baskısına rağmen evlenmek istemez. Diğer taraftan Go Eun Chan (Yoon Eun Hye), 24 yaşında erkeksi görünüme sahip bir kızdır. İlk bakışta onun kız olduğunu anlamak neredeyse imkansızdır. Kız kardeşine ve annesine bakma sorumluluğu onda olduğu için yemek dağıtmak, garsonluk yapmak gibi birçok işte çalışır. Eun Chan ve Han Kyul tesadüfen bir soygun sırasında karşılaşırlar. Soygun sırasında Eun Chan’ın yemek dağıtımında kullandığı motoru bozulur. Han Kyul onun gerçekten kız olduğunu fark etmez ve ona bir iş teklif eder. Han Kyul’un büyükannesinin ayarladığı görücü usulü randevularda onun yasak aşkı olmasını ister. Motoru bozulan ve paraya ihtiyacı olan Eun Chan bu teklifi kabul eder.
Han Kyul’un kuzeni olan Han Sung bir müzik prodüktörüdür ve onun eski kız arkadaşı olan Han Yoo Joo, Han Kyul’un dokuz yıllık gizli aşkıdır. Yoo Joo ünlü bir ressamdır ve New York’ta çalışır. Yoo Joo ile Han Sung’un sekiz yıllık bir birlikteliği olmuştur ta ki Yoo Joo, Han Sung’u terkedip gidene kadar. Ancak Bu ayrılıktan iki yıl sonra Yoo Joo Seul'a döner ve tekrar karşılaşırlar.
Hang Kyul’un büyükannesi ona rest çeker ve oldukça eski bir kahve dükkanını işletmesini ve oradan kar elde etmesini ister. Han Kyul bu kahve dükanının sadece bayanlara hizmet veren bir konsepte sahip olmasına ve çalışanların sadece erkeklerden oluşmasına karar verir.
Paraya gerçekten ihtiyacı olan Eun Chan ise kız olduğunu saklamaya devam ederek burada onlarla çalışmaya başlar. Han Kyul Eun Chan’ın erkek olduğunu bildiği halde ona karşı farklı duygular hissetmeye başlar ve duyguları karşılıklıdır.
Han Kyul bundan sonra oldukça karışık duygularla Eun Chan’la ilgili düşüncelere kapılır ve onun cinsiyetini sorgulamaya başlar. (Alıntıdır)

Editörün Yorumu ;)
Fazla uzatmaya gerenk yok zaten tanıtımda uzun =] Kahve Prensi, çok güzel ve eğlenceli bir dizi.. Komedi türü olarak 'My Lovely Sam Soon' dan sonra severek izlediğim ve eğlendiğim dizi bu diyebilirim..

12.25.2010

It's a new day!



Bu güzel videoya tesadüfen rastladım, fondaki müzik eşliğinde adeta bir görsel şölen..
Özellikle 'Kolibri kuşu' muhteşem ve birçok kişinin sandığı gibi adı 'Arı kuşu' değil 'Kolibri' Arı kuşları, 'Serçe'den dahi büyük oluyor.. Bu arada, Uçan Balıklarda çok ilginç =]
Sözün özü, böyle güzel görüntülere hayran olmamak elde değil..

Fugitive: Plan B ( 2010 / dizi )

Diğer Adları : Do Mang Ja , Fugitive , Runaway
Türü: Aksiyon, Romantik, Dram
Yayın Yeri / Kanal: Güney Kore / KBS2
Yayın Dönemi / Bölüm Sayısı: Eylül - Aralık 2010 / 20
Oyuncular: Rain Bi, Lee Jung Jin, Lee Na Young, Yoon Jin Seo, Yoon Sohn Ha, Daniel Henney, Naoto Takenaka, Uehara Takako
Konusu:
Aksiyon Komedi ve romantik türde bir dizi olan “The Fugitive: Plan B” , Kore Savaşı sırasında astronomik miktardaki bir paranın ortadan kaybolmasını ve 60 yıl sonra 2010′da tekrar ortaya çıkışını konu alıyor..

Bi Rain: Anlık değişken psikolojiye ve iyi bir kişlliğe sahip olan Ji Woo rolünde.
Lee Na Young: Güzellikle karakterize edilmiş aynı zamanda saf ve seksi olan gizemli Jin Yi rolünde.
Lee Jung Jin:
Sosyal yapıda başarılı olmayı amaç edinen ve gereğini yapan Do Soo rolünde.
Daniel Henney:
Jin Yi’ye aşık ve Ji Woo ile yüzleşmesi kaçınılmaz, nakliyat patronu olan Kai rolünde.

Yoon Jin Seo: Kaprisli ve sorun yaratan detektif Yoon rolünde.
Yoon Sohn Ha: Soğuk kanlı baştan çıkarıcı kadın rolünde.
Naoto Takenaka: Gündüzleri Japon politikasına ve ekonomisine, geceleri Yakuza dünyasına hükmeden Hiroki rolünde
Uehara Takako: Ji Woo karşı trajik bir aşk besleyen Kieko rolünde. (Alıntıdır)

12.24.2010

The Fugitive: Plan B / Slayt


bunlarda benden karıştırmacalar ;)
Bu en son izlediğim, daha doğrusu henüz tamamını izleyemediğim bir dizi film, 20 bölümden oluşuyor.. Şuanda tamamının altyazısı hazırlanmadığından, henüz 13 bölüm izleyebildim.. Dizinin müzikleride çok güzel, birkaç tane parçayı birleştirip hazırladığım bu slayt da fena olmadı hani..
Aşşağıdaki de, dizinin slow müziği ve şarkısının birleştirilmişi.. Yüksek sesle söylendiği kısımlar bile en son seste dinlenebilecek hatta eşlik edilecek (I Love You / Sarang hamnida) türden bir şarkı bu =] Başlangıç ve sondaki müzik enstümantal parçadan eklemedir..

Karıştırmacalar devam edecek ;)

12.17.2010

Rain - I'M Coming

,

Klibin ilk dakikaları şu kareografiye başlamadan önceki kısımları yani, çok güzel.
Eminim Rain hayranları da bayılmıştır bu görüntülere iyi iş çıkarmışlar. Ben kendisini oyuncu olarak beyeniyorum, kıvırmasından hoşlanmıyorum.. Rain değil başkasıda olsa bu tarz müzikler bana hiç uymuyor..

Bizim kanatlı meleğin saçlarıda çok yakışmış , aslında bazıları ona şebek =] diyor bu dizilerinden kalma bir lakap özellikle The Fugitive dizisinde gerçekten şebek gibiydi..

Rain i ilk gördüğümde ”bu ne ya yemek yemiyen çocuklara göstermeli bu fotoğrafı korkudan yerler” demiştim, meğer en kötü fotoğrafına rastlamışım.. Dizileri izledikten sonra hayranı olduk iyimi, heleki Alove To Kill, ahhh ahh..

Bir yerde rastlamıştım Koreli bayan oyuncu Kim Sun-ah’a bir şaka yapışlar.. Rain, Bir Dergiye roportaj vermiş (goya) Dergide şöyle yazıyor; Bi Rain: ”hayalimdeki kadın Kim Sun-Ah!”.. Kim Sun-ah gösteriyorlar dergiyi ve ağzını arıyorlar; ”ne düşünüyorsun sende ondan hoşlanıyormusun? ” Kim Sun-ah; ”Onda o fizik varken nasıl hoşlanmam, tabikide hoşlanıyorum” ! .. wwhooooaaa aaauuuyyşşşşhhh =)) ( Kim Sun-ah, Rain’den 6-7 yaş büyük)

Severim keratayı ama ben bu sesi kliplerdeki tarzını beyenmiyorum, Klipti müzikti kareografiydi boşver olm ya sen kendini dizi ve filmlere ver diyesim var..

12.05.2010

Just Once (Sang Doo Let's Go to School)


Görüntüler, 'Full House' dizisinden, fakat bu şarkıyı ilk 'Sang Doo! Let's Go to School' dizisinde söylemişti.. Bu canlı performansı ile de, ne kadar güçlü bir sesi olduğunu kanıtlıyor, Rain'in diğer parçalarını sevmesemde, bunu çok güzel söylemiş, on parmağında on marifet tabirine uygunlu kendisi =]
Rain (1982) Hakkında; Şarkıcı, dansçı, oyuncu ve model olduğu biliniyor. Gerçek ismi ise Jeong Ji Hoon (Jung Ji Hun)'dur
Bu arada 'Sang Doo! Let's Go to School' Rain'in ilk dizi deneyimiydi, sonrasında da oldukça başarılı dizilere imza attı.. Rain'in en iyi dizisi, ve bana göre burada 'seçerek' paylaştığım Kore dizilerinde en iyi drama dizi, '' A Love to Kill '' dir..

Yukinohana (I'm Sory I Love You)



Parçamız Şu meşhur bilindik Misa dizisinden, dizi içinde bu şarkıyı dinliyor dinliyorsunuz ve en çok da bunu beyeniceksiniz zaten. Yukarda da oyuncumuz canlı olarak şarkıyı söylemiş ve çok daha güzel söylemiş,
So ji Sup (1977) hakkında; Modellikten oyunculuğa geçiş yapmış aynı zamanda madalyalı profesyonel bir yüzücü olduğu biliniyor..
Bu canlı performansına rastladığımda ne yalan söyleyim , AA bu onun sesimi? birde şarkıcımıydı yoksa? diye tereddüt ettim bi an.. ne diyeceğimi bilemiyorum klavyem karıştı =] sesi çok güzel..

Bo Go Ship Da (Stairway To Heaven)



O bir Kore'nin kralı, O Bir biricik Kwon Sang Woo,
İlk izlediğim filmi ''More Than Blue'' dur, sonrasında bulabildiğim tüm filmlerini izledim.
Kore Dizisi olarakda ilk onun dizilerini izlemiştim, çok iyi bi oyuncu olmasına rağmen birde şarkı söylüyor, eh canlı performans vede şarkı zor bi şarkı baya da iyi söylemiş alkışlıyoruz kendisini..
Kwon Sang Woo (1976) hakkında; Aktör, model ve şarkıcı olduğu biliniyor, birçok popilerlik ödülü almış, ünlü bi oyuncudur, aynı zamanda evli vede çocukludur kendisi..

My Name is Kim Sam-Soon (2005,Dizi)

Diğer Adları: Nae I-reum-eun Kim Sam-soon / My Name is Kim Sam-Soon
My Lovely Sam Soon
Tür : Romantik, Komedi
Yapım: 2005, Güney Kore
Yönetmen : Kim Yoon Chul
Senaryo : Kim Do Woo
Bölüm Sayısı / Kanal : 16 / MBC
Oyuncular:
Kim Sun Ah - Kim Sam-soon
Hyun Bin - Jin-heon
Jung Ryu Won - Yoo Hee-jin
Daniel Henney - Dr. Henry Kim
Konusu:
Kim Sam Soon, 30 yaşlarında bekar bir kızdır bir gece bir otel odasında başka bir kadınla sevgilisini basar ve ondan ayrılır bir pasta ustasıdır ve bir iş bulup hayatını işine adamaya karar verir fakat gittiği tüm görüşmelerde kapılar yüzüne kapanır.. Jin-heon'un annesi çok zengin oteller zinciri olan bir kadındır ama oğlu ufak bir pastanenin işletmeciliğini yapmakta ısrarlıdır bir tesadüf eseri Jin-heon , Kim Sam Soon un yaptığı pastanın tadına bakarve onu işe almaya karar verir. Daha sonra annesinin evlenme ısrarlarına dayanamayan Jin-heon
Kim Sam Soon a 50 milyon Won karşılığında sahte sevgili olmayı teklif edecektir, ölen babasının borçlarını ödemek zorunda olan Sam Soon bu teklifi kabul eder ama Jin-heon dan 3 yaş daha büyük olmasına rağmen ona karşı içinde sevgi oluşur.. (Alıntıdır)

Editörün Yorumu ;)
Benim Adım Kim Sam Soon, Çok güzel bir romantik-komedi,
ve yerini dolduracak dizi çıkmadı henüz..

''Benim adım Kim Sam Soon değil, Kim Hee Jin'' ( diziden alıntı )
Kim Sun Ah (1975), oyuncu, model, piyanist..
En sevdiğim oyunculardan biri, Bu dizide çok şirin ve izlediğim komedi dizileri içinde favorim, birde Sam Soon'un pasta ustası olması da ayrı bi güsellikti benim için =]
Hyun Bin (1982)' de hem ondan genç olması hemde egoist görünümü itibariyle diziye çok uygun..
Genelde film yada dizi izlemeden önce biraz araştırırım, fakat bu diziyi tesadüfen izlemiştim, yani benimkisi dizi listesinden rastgele seçmekti, bittiğinde yorumlara baktığımda biçok kişininde beyendiğini ve bol ödüllü bir dizi olduğunu farkettim..
İşin özü, eğlenmek istiyorsanız buyrun size en doğalından, Kim Sam Soon pardon Kim He Jin =]

A Love to Kill / I Jukilnomui Sarang (2005 Dizi)

Bilinen adları : Ijuksa / A Love to Kill / This love I want to kill
I Jukilnomui Sarang / The Love of Death / Detestable Love / Knock Out by Love
Tür : Dram, Romantik
Yapım: 2005, Güney Kore
Bölüm / Kanal : 16 / KBS2
Yönetmen : Kim Kyu Tae
Senarist : Lee Kyung Hee
Müzikler : Choi Sung Kwon
OyuncuLar:
Bi Rain - Kang Bok Gu
Shin Min Ah - Cha Eun Seok
Kim Sa Rang - Han Da Jung
Lee Ki Woo - Kim Joon Sung
Kim Young Jae - Kang Min Goo / Bok-ku’nun abisi
Na Yoon - Park Mi Sook / Bok-ku’nun oda arkadaş
Kang Rae Yun - Choi Mi Sun
Park In Hwan - Eun Suk’nun babası
Yoo Hye Ri - Park Ja Kyung / Eun-suk’un üvey annesi
Konusu:
Kang Bokgu (Bi Rain) sert, içe dönük ve hayatı düşüncesizce yaşayan bir K1 dövüşçüsüdür.
Onun için hayatındaki en değerli kişi abisi olan Kang Min Goo (Kim Young Jae) dur ancak o da onu yıllar önce terk etmiştir. Bok Gu bu yüzden abisine öfkelidir. Yıllar sonra abisiyle buluştuğunda ona soracağı çok şey vardır, onunla yılların muhasebesini yaparken abisi televizyonda sevdiği kadınla ilgili bir haber görür o şokla çatıdan düşüp bitkisel hayata girer. Bu olay karşısında çok şaşıran Bokgu’nun, Abisinin kendisinden uzakta geçirdiği yıllar hakkında hiç bilgisi yoktur. Bu olaydan, ünlü olmadan önce abisinin sevgilisi olan aktrist Cha Eun Seok (Shin Min Ah)’u suçlar.
Bundan sonra artık tek düşüncesi ondan intikam alıp abisinin başına gelenler yüzünden onu cezalandırmaktır. Böylelikle Cha Eun Suk`un yakın koruması olarak işe başlar. Ancak işler beklediği gibi gitmeyecektir.. (Alıntıdır)

Editörün Yorumu ;)
Ölümüne Aşk / Öldüren Aşk.. vs.. Mükemmel senaryo mükemmel oyunculuk,
en iyi dram dizisi deyince ilk sıradadır..
Rain'in muhteşem performansı, Shin Min' in sevimliliği, ve yan rollerdeki oyuncular dahil olmak üzere tümüyle çok etkileyici bir dizi, senaryo zaten çok doğal, yönetmen ve oyuncular da bunu fazlasıyla ekrana taşımışlar..
Diziyi, Rain'in Full House dizisini izledikten sonra, bakalım başka dizisi varmıymış diye merak etmem sonucunda bulup izlemeye başlamıştım. İzledikden sonra gördüğüm yorumlarda da, çok beyenilen bir dram dizisi olduğunu farkettim..
Yalnız uyarıyorum duygusal sahneleri oldukça fazla ve çok etkilenebilirsiniz, öncesinde ve sonrasında komedi türü bişeyler izlemenizi tavsiye ederim ;)

I'm Sorry I Love You / Mianhada, Saranghanda (Dizi,2004)

Diğer İsimleri: I'm Sorry I Love You / Sorry But I Love You /
Mianhada Saranghanda
/ Sorry I Love You / I Am Sorry But I Love You / Misa
Tür: Drama, Romantik
Bölüm Sayısı/ Kanal: 16 / KBS
Yapım: 2004, Güney Kore
Yönetmen: Lee Hyung Min
Senaryo: Lee Kyung Hee
Oyuncular:
Ji-seob So, Su-jeong Lim, Kyeong-ho Jeong,
Ji-Yeong Seo, Yeo-jin Choi, Hye-yeong Lee
Konusu:
Cha Moo Hyuk bebekken evlat edinilmiş ve Avustralya da yaşamış bir Kore gencidir. Onu evlat edinen ailesi tarafından kötü davranıldığı için evi terk etmiş ve sokaklarda yaşamaya
başlamıştır.Sokakta yaşamanın her türlü kuralını öğrenmiş, geçimini yabancıları dolandırarak kazanmaktadır.Bu süre içinde çok sevdiği ve ona Korece konuşmayı öğreten bir kız arkadaşı da vardır.Ancak daha sonra bu kızın kendisini aldattığını ve zengin bir adamla evleneceğini öğrenir ve bir anda bütün yaşama arzusu yok olur.Bu umutsuzluk içindeyken yine başka sokak çetelerince kandırılmış ve dolandırılmış Eun Chae ile yolları kesişir.
Eun Chae, Kore’de oldukça tanınmış ve popüler olan Choi Yun’un koordinatörü ve çocukluk arkadaşıdır.Bir çekim için Avustralya’ya gelmiş ve ekibi bırakarak Kore’ye erken dönmek için otelden ayrılmıştır.Ama daha sonra kandırılarak bavulu ve çantası çalınmış, bilmediği bir ülkede, bilmediği bir dille ne yapacağını bilmez hale gelmiştir.Sokakları amaçsızca dolaşırken Cha Moo Hyuk ile karşılaşır ve onun Korece bildiğini görünce kurtulduğunu düşünür.Daha sonra Cha Moo Hyuk’un peşine takılarak günü ve geceyi onunla geçirir.Gece sokakta yatmak istemediğinden ayrılmak ister ama dışarıdaki diğer çeteleri, tehlikeyi görünce vazgeçip Cha’nın yanında kalır.
Daha sonra çantasını bulan Eun Chae ülkesine geri döner.
Cha Moo Hyuk ise kendisini terk edip evlenecek olan eski sevgilisinin düğününe gider ve daha sonra onu Kore’ye, gerçek ailesinin peşine düşürecek olaylar başlar...
*Eski kız arkadaşının düğününde kazayla başından vurulan
ve kurşunlardan biri çıkarılamadığı için bir yıldan az ömrü kalan bir adamın
biyolojik annesini araması, ondan hem intikam alma isteği hem sevilme arzusu
arasındaki ikilemi, azalan ömrüne rağmen yaşadığı aşk... (Alıntıdır)*

Bad Love (2007 Dizi)

Yönetmen: Kye-hong Kwon
Yapım: 2007, Güney Kore
Tür: Dram / Romantik
Senaryo: Yu-jin Lee
Yapımcı: Won-yong Kim
Bölüm Sayısı/ Kanal: 20 / KBS2
Oyuncular :
Kwon Sang Woo - Kang Yong Ki
Lee Yo Won - Na In Jung
Kim Sung Soo - Lee Soo Hwan
Cha Ye Ryun - Park Shin Young

Konusu:
Na In Jung başarılı bir çellocudur.Soo Hwan ise başarılı bir iş adamının kızıyla evli, başarılı ve de yakışıklı bir iş adamıdır. Bu ikisi bir şekilde birbirlerine aşık olur. Ancak Soo Hwan'ın eşi bu ilişkiyi öğrenir ve In Jungun hayatını altüst eder.
Diğer yandan başkanın oğlu Yong Ki, babası nedeniyle sevdiği kadından ayrılmıştır.
Bir dizi tesadüf sonucu In Jung ve Yong Ki biraraya gelir... (Alıntıdır)

Full House / Poolha wooseu (2004 Dizi)

Diğer Adları : Poolha wooseu / Full House / Pool Ha-woo-seu
Yönetmen : Pyo Min Su
Yazar / Senarist : Min Hyo Jeong
Yapım: 2004, Güney Kore
Tür : Romantik, Komedi
Bölüm / Yayınlandığı Kanal : 16 , KBS2
Oyuncular:
Bi Rain (Lee Young Jae)
Song Hye Gyo (Han Ji Eun)
Han Eun Jung (Kang Hye Won)
Kim Sung Soo (Yoo Min Hyuk)
Jang Yong (Mr. Lee / Young-jae’nin Babası)
Sun Woo Eun Sook (Ms. Kim / Young-jae’nin Babası)
Kim Ji Young (Young-jae’nin Büyükannesi)
Do Han (Dong Wook)
Lee Young Eun (Hee Jin)
Im Ye Jin (Dae Pyo)

Konusu:
Han Ji-Eun (Song Hye Kyo) hayatını romanlara adamış olan bir roman yazarıdır, babası tarafından inşaa edilmiş ve ona miras bırakılmış Full House olarak adlandırılan evinde
yaşamaktadır. Tatilde olduğu sırada maddi konularda sorunları olan iki arkadaşı tarafından kandırılır ve evi satılır. Tatilden döndügünüde kandırılmış olduğunu anlayan Han Ji-Eun, evinin ünlü aktör Lee Young-Jae (Bi – Rain) ye satılmış olduğunu öğrenir.
Babasın yapmış olduğu evi tekrar geri alabilmek için elinde gelenleri yapan Han Ji-Eun, bir dizi
olay ve yanlış anlamalar sonucunda Lee Young-Jae ile altı aylığına sözleşmelide olsa evlenmek durumunda kalır. Ancak gerek Lee Young-Jae nin kötü mizaçı gerekse Han Ji-Eun’nun dağınık yaşam tarzı olayları daha eğlenceli kılacaktır.
Zamanla Ji-Eun’un Young-Jae nin ailesi ile yakınlaşmalarının yanı sıra her ne kadar zoraki olarak başlamışta olda ikili arasında romantik bir çekim olmaya başlar. Hatta Ji-Eun’nun yakışıklı ve arkadaş canlısı yayınevi müdürü olan Yoo Min-Hyuk (Kim Sung Soo)’un ona karşı olan yakın davranışları nedeni ile ikili arasında hafif bir soğuklukta olmuştur. Bunun yanı sıra her
ne kadar Yoo Min-Hyuk dan hoşlanıyor olsada sürekli Young-Jae nin onun yanında olmasını isteyen Kang Hye-Won’un Ji-Eun ve Young-Jae arasındaki yakınlığı kıskanıyor oluşu ikili arasıda sogukluğu arttırır. Young-Jae nin sürekli Min-Hyuk’a yakın olması nedeni ile kendini kötü hissetmeye başlayan Han Ji-eun, Young-Jae den ayrılır
ve Yeong-Jae evden uzaklaşır. Eve döndüğünde artık Ji-Eun’a karşı olan duygularından tam
anlamıyla emin olan Yeong-Jae, Ji-Eun’a evlenme teklif eder ve ikili mutlu bir evliliğe imza atar... (Alıntıdır)

dizinin parçası ve komik anlarınn klibi aşşağıda =]

Sad Love Story / Sad Sonata (2005 Dizi)

Başlık: Seul-peun Yeon-ga
Bilinen Adları: Sad Love Story (KBFD-TV) / Sad Sonata
Tür: Dram, Romantik
Senaryo: Lee Sung Eun
Yapımcı: Kim Sa Hyun
Yönetmen: Yoo Chul Yong
Yapım: 2005, Güney Kore
Bölüm Sayısı/ Kanal: 20 , MBC
Oyuncular:
Kwon Sang Woo - Suh Joon Young / Choi Joon Kyu
Kim Hee Sun - Park Hae In
Yun Jung Hoon - Lee Gun Woo
Kim Yeon Joo - Cha Hwa Jung
Konusu:
Sad Sonata, iki adam ve bir kadının aşk hikayesidir.
Annesi, Kore'deki Amerika kasabasında Amerikan askerlerin geldiği bir bar işletmektedir. Joon-young (Kwon Sang Woo) küçükken, gözleri görmeyen Hae-in (Kim Hee Sun) ile tanışır. Böylece ikilinin çocukluk aşkları başlar. Daha sonra Hae-in, eniştesi ve teyzesiyle beraber
ABD'ye göç eder. (Teyzesi ABD'li biriyle evleniyor.) Hae-in burada Gun-woo (Yeon Jung Hoon)
ile tanışır. Gun-woo ise çok zengin bir adamın oğludur. Hae-in bir gün Hwa-jung'dan bir mektup alır. Mektuba göre Joo-young ölmüştür. Hae-in bu sebeple Gun-woo'nun aşkını kabul eder. Geçirdiği bir operasyondan sonra Hae-in görüşünü yeniden kazanır. Hikaye, besteci Joon-young,
şarkıcı Hae-in ve müzik yapımcısı Gun-woo'nun yeniden karşılaşmasıyla devam eder. (Alıntıdır)


Diziden bir kesit ve şarkı,

Sang Doo! Let's Go to School (2003,Dizi)

Bilinen Adları: Let's Go to School Sang Doo! / Sang Doo Ya Hak Kyo Ka Ja!
Yönetmen : Lee Hyung Min
Yapım : 2003, Güney Kore
Bölüm Sayısı/ Yayınlandığı Kanal: 16 / KBS2
Tür : Romantik,Komedi,Dram

Oyuncular :
Bi Rain - Cha Sang-doo
Gong Hyo Jin - Chae Eun-hwan
Lee Dong Gun - Kang Min-suk
Hong Soo Hyun - Han Se-ra
Song Min Joo - Cha Bori
Lee Young Ha - Cha Man-do
Yeo Seung Hyuk - Chae Ji-hwan
Jun Hye Bin - Yoon Hee-seo
Shin Goo - Song Jong-doo

Konusu:
Kızının hastane masraflarını karşılamak için jigololuk yapan Cha Sang-doo'nun
bir gün ilk aşkıyla karşılaşmasıyla başlayan olaylar Sang-doo'nun onun,
tekrar kalbini kazanmak için öğretmenlik yaptığı okulda okumaya
başlamasıyla devam eder.. (Alıntıdır)

Love Story in Harvard (2004)

Bilinen İsimleri : Love Story in Harvard / Leo-beu-Seu-to-ri in Ha-beo-deu
Türü: Dram / Romantik
Bölüm Sayısı: 16
Yayınlandığı Kanal: SBS
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2004 - 11 Ocak 2005
Yönetmen: Lee Jang Soo, Lee Jin Suk
Senaryo: Choi Wan Kyu, Song Eun Hye
Oyuncular:
Kim Rae Won - Kim Hyun-woo
Kim Tae Hee - Lee Soo-in
Lee Jung Jin - Hong Jung-min
Kim Min - Yoo Jin-ah
Joo Hyun - Lee Yong-goo (Soo-in’in babası)
Kang Nam Gil - Oh Yung-jae
Jung Sol Hee - Han Seul-gil
Ben Wells - Ricky Don (Jung-min'in arkadaşı)
Suh Ji Hee
Lee Yoo Jung

Konusu:

Hyun Woo ve Jung Min, Kore'nin prestijli ailelerine mensup,
Harvard Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin birbirine her konuda
sevdikleri kız dahil- rakip birinci sınıf öğrencileridir. Jung Min, bencil, hırslı, çıkar gözeten,
hocaların ve özellikle de tüm fakültede korkulan Profesör John Keynes'in gözüne girmiş bir öğrencidir.
Hyun Woo ise sıcakkanlı, Kore'nin görmek istediğimiz saf yüzünü yansıtan,
fakat aksilikler yakasını bir türlü bırakmadığı için hocaların gözüne girmekte zorlanan
sempatik bir öğrencidir
Ayrıca, okulun değişik milletlerden gelmiş hukuk fakültesi öğrencileri,
kendilerine tahsis edilen büyük bir evde, her biri farklı odalara sahip olarak, beraber yaşamaktadır,
bu da farklı kültürlerin uyuşmazlığıyla sorunlara yol açar haliyle.
Bu evde diğer arkadaşlarıyla yaşayan Hyun Woo ve Jung Min, yani rakip Korelilerin her ikisi de
aynı kızdan, Lee Soo-in'den hoşlanırlar.
Lee Soo-in çok fakir ve üniversite harcını karşılamak için değişik işlerde çalışan bir
Tıp Fakültesi öğrencisidir. Üçüncü Dünya Ülkeleri'ne yardım etmeye gönüllü idealist biridir.
AIDS hastalarıyla da ilgilenir. (Alıntıdır)

Tree of Heaven / Chunkookeh Namoo

Adı: Chunkookeh Namoo
Bilinen adları: Tree of Heaven / Heaven's Tree / Trees in Heaven
Bölüm sayısı: 10
Yapım: 2006, Güney Kore
Yayınlandığı kanal: SBS
Türü:Romantik-Dram
Oyuncular:
Lee Wan - Yoon Suh
Park Shin Hye - Hana
Asami Reina - Maya
Uchida Asahi - Fujiwara Ryu
Konusu:
Hana ile Yoon Suh'un kaderleri birinin annesi, bir diğerinin babasının
evlenmesiyle birbirine bağlanır.İkisi de birbirinin dillerinden anlamamalarına
rağmen aşık olurlar birbirlerine.Ama kardeş sayıldıkları için Hana,Yoon Suh'un
aşkını reddeder ve Tokyo'ya taşınır. Aradan 2 yıl geçer ve Hana eskisinden de çok aşıktır
Yoon Suh'a.Onsuz yaşayamayacağını anlamıştır artık.Yoon Suh ise onun gölgesidir artık.
Onu koruyan Cennet Ağacı'nın gölgesi... İmkansız bir aşkın hikayesi... (Alıntıdır)

dizinin enstrümantal parçası:

Winter Sonata / Gyeoul Yeonga (2002, Dizi)

Diğer adları: Gyeoul Yeonga / Winter Ballad / Winter Love Song / Endless Love2
Tür: Drama, Romantik
Yapım: 2002. Güney Kore
Bölüm sayısı: 20 / KBS2
Yönetmen: Yoon Suk Ho (Yun Seok-Ho) , Lee Hyung Min (Lee Hyeong-Min)
Senaristler: Oh Soo Yun , Kim Eun Hee, Yoon Eun Kyeong
Oyuncular:
Bae Yong Jun (Bae Yong-joon)- Kang Jun-Sang / Lee Min-Hyung
Choi Ji Woo -Jung Yoo-Jin
Park Yong Ha / (Park Yeong Ha) - Kim Sang-Hyuk
Park Sol Mi - Oh Che-lin
Lee Hye Eun - Jin Suk
Ryu Seung Soo - Yong Kuk
Jung Dong Hwan - Sang-Hyuk'un babası
Lee Hyo Chun - Sang-Hyuk'un annesi
Yoo Yul - Radyo Programcısı
Kim Hae Sook (Kim Hae Suk)- Yoo-Jin'in annesi
Konusu:
Okula yine geç kalan Yoo-Jin bindiği otobüste uyuya kalınca tesadüfen Kang Jun-Sang adında bir
çocukla tanışır. Kang Jun-Sang, Choonchun'a babasının kim olduğunu bulmak için gelmiştir.
Yoo-Jin ile okulda aynı sınıfa düşünce aralarında ilişki yavaş yavaş aşka dönüşür.
Kang Jun-Sang babasını aramayı sürdürürken, Yoo-Jin ile yılbaşı gecesi buluşma sözü verirler.
Kang Jun-Sang, Yoo-Jin ile buluşmaya giderken kendisine bir kamyon çarpar.
Yoo-Jin ertesi sabah okulda Jun-Sang'ın öldüğünü öğrenir... Yoo-Jin'in hayatı bir anda kararmıştır.
Aradan 10 yıl geçer ve Yoo-Jin, çocukluk arkadaşı Sang-Hyuk ile çıkmaya başlar.
Ama Jun-Sang'ı asla unutamaz. Sang-Kyuk ile nişanlanacaktır ve nişana giderken sokakta
Jun-Sang'a çok benzeyen birisini görür. Peşinden gider ama yetişemez, ardından nişana geç kalan
Yoo-Jin nişanın iptal edilmesine sebep olur.
Yoo-Jin bu adamı yeniden görecektir. Yolları iş görüşmesinde yeniden kesişir. Bu adam
Kang Jun-Sang'a çok benziyordur ama adı Lee Min-Hyung'dur. Yoo-Jin'in hayatı
bundan sonra tamamen değişecektir... (Alıntıdır)
*****
Diziden beyenilen şarkılar :

* from the beginning until now / winter sonata
* Once upon a day / winter sonata
* my memory / winter sonata

12.04.2010

A Moment To Remember / Nae meorisokui jiwoogae (2004)

Yönetmen: John H. Lee
Senaryo: John H. Lee, Yeong-ha Kim.
Yapım: 2004, GüneyKore
Tür: Dram/Romantik
Oyuncular: Ye-jin Son, Jung Woo Sung, Bu-seon Kim ,Hang Lee.
Konusu:
Umutsuz bir aşkın peşine düşen ve sürekli yolları şaşıran bir kız,
yine unutkanlık sonucu bir erkekle karşılaşır ve tesadüfler sonucu ona aşık olur.
Biraz zorlamayla başlayıp, gerçek bir aşka dönüşen bu ilişki,
zamanla gelişen umutsuz bir hastalığın kurbanı olacaktır.
Ve aşkın tek besini anılar, yavaş yavaş silinir. anıların silinmesiyle korku başlar.

Bir bir kaybolan anılar.. ve bu anıların yok olmaması için elinden geleni yapmaya çalışan çaresiz bir koca.. Çok güzel giden bir evlilik, bunun devam etmesini engelleyen tek şey ise bir hastalık.
İnsan beyninin oynadığı en büyük oyunlardan biri Su-jin’in başına geliyor.
27 yaşında yakalandığı Alzaimer hastalığı yüzünden bütün bir hayatları değişiyor..
İnsanın ne kadar çaresiz kalabileceğini anlatan duygusal dozajı yüksek bir başyapıt. (Alıntıdır)

A Millionaire's First Love (2006)

Yönetmen: Tae-gyun Kim
Yapım: 2006, Güney Kore
Tür: Romantik/Dram
Oyuncular: Yong-joon Cho ,Bin Hyeon ,Han-sol Lee ,Yeon-hee Lee ,
Geum-seok Yang, Byeong-se Kim ,Jae-gu Lee Kyeong-ran Kim ,Ju-hwan Im ,Jin-yeong Park
Konusu:
18 yaşına basan Kang Jae-kyung, büyükbabasının mirasının tek varisidir.Nefes aldığı her saniye daha da zenginleşen Kang Jae-kyung şımarık ve sorumsuzdur.Dostluklara, aşka, eğitime ve adalete duygusuna ihtiyaç duymaz.İhtiyaç duyduğu duyguların kapısını ona, sahip olacağı mirasın kolayca sağlayacağını düşünür.
18 yaşına bastığının ertesi günü büyükbabasının vasiyeti kendisine okunan Kang Jae-kyung büyük şaşkınlık yaşar.Mirasın hepsinin koşulsuz olarak tek varis olan kendisine verileceğini düşünen Kang Jae-kyung vasiyetname içerisindeki şartları sağladığı taktirde mirasın sahibi olabilecektir.Aksi taktirde mirasın hepsi hayır kurumlarına bırakılacaktır.
Vasiyetnameye göre; varis GangWondo'daki Boram Lisesi'ne nakledilecek ve bir yıl sonra mezun olacaktır.Bu süre zarfında altındaki spor arabasını, kral dairesini, yazlık evini, kredi kartlarını ve miras kapsamındaki diğer tüm varlıklardan mahrum olacaktır.
Kang Jae-kyung mirasa sahip olmak için vasiyetnamede yazan Kore'nin uzak taşralarından Boram'a otobüsle uzun bir yolculuk yapar.İlk başlarda eski alışkanlıklarını devam ettirmek istesede Boram kasabasında geçireceği bir yıl, Kang Jae-kyung'un mirasa uzandığı değil geçmişine, hatıralarına, aşkına ve çocukluğuna uzandığı bir yıl olacaktır...
(Alıntıdır)



100 Days with Mr. Arrogant / Naesarang ssagaji (2004)

Yönetmen: Shin Dong-yeop
Yapım: 2004, Güney Kore
Tür: Romantik / Komedi
Oyuncular: Ha Ji-won, Kim Jae-won, Kim Tae-hyun,Han Min, Yong Seon-hee, Hong Ji-young, Kim Chang-wan

Konusu: Ha-young umursamaz liseli bir genç kızdır. Bir gün istemeden zengin bir adamın araba kazası yapmasına sebep olur. Arabanın sahibi genç burnu büyük biridir, ve Ha-young tamir parasını karşılayamadığı için onu bir anlaşma yapmaya zorlar; 100 günlüğüne genç kız adamın köleliğini yapacaktır...

My Tutor Friend / Donggabnaegi Kwaoihagi (2003)

Yönetmen : Kim Kyeong-hyeong
Tür: Romantik/Komedi/Aksiyon
Oyuncular:Kim Ha-neul ,Kwon Sang-woo ,Gong Yoo
Konusu:
21 yaşında hala lise öğrencisi Kim Ji-Hoon derslerinde başarısızdır.Ailesi ortalamasını yükseltemesi için kolej öğrencisi Su-wan'ı (o da 21 yaşında)ders vermek üzere tutar.Ji-Hoon yaşıtı olan bu genç bayanı ciddiye almaz ve umursamaz yaşamına devam eder.Tüm gün okulda kavga edip, kalan zamanını da çete savaşlarına ayırır.Su-wan her gün yeni bir taktik deneyerek hakimiyet kurmaya çalışır fakat bu pekde kolay olmayacaktır.. (Alıntıdır)

...ing (2003)

Yönetmen: Eon-hie Lee
Senaryo:
Jin Kim
Yapım: 2003, Güney Kore
Tür: Romantik / Dram
Oyuncular: Su-jeong Lim, Kim Rae-won , Mi-suk Lee
Konusu:
Mi-na liseye giden annesiyle yalnız başına yaşayan bir kızdır.Hep kafasında “Hayalimdeki gerçek aşkı bulabilecek miyim?” sorusu vardır.Bir gün odasının camında gizlice sigara içerken Yeong-jae ile istemeyerekte olsa tanışmış olur ve de güzel bir arkadaşlığın başlangıcı orada olur.Peki Yeong-jae gerçekten hayallerindeki aşkı mıdır?

More Than Blue (2009)

Yönetmen: Tae-yeon Won
Yapım : 2009, Güney Kore
Tür: Romantik/Dram
Oyuncular: Sang-woo Kwon, Bo-young Lee, Beom-su Lee, Ae-Yeon Jeong, Jun-ho Jeong
Konusu:
Ailesinin kendisine büyük bir para bırakarak terk ettiği K ile tüm ailesini bir trafik kazasında kaybetmiş olan Cream, birbirleriyle lisede tanışırlar. Bir süre sonra, Cream K'nin evine taşınır ve ikili bazen abi ve kızkardeş, bazen baba ve kız, bazense karı ve koca olarak yaşamaya başlarlar. K, Cream'a büyük bir aşk beslemektedir ve Cream'ın sürekli erkek arkadaş değiştirmesini, uzaktan sakin bir şekilde izlemektedir. Ta ki ölümcül bir hastalığı olduğunu ve sadece birkaç ayı kaldığını öğrenene kadar. Şimdi sevdiği kadın için bir şeyler yapma vakti gelmiştir, çünkü geçmişte yaşadıklarının da etkisiyle Cream yalnız bırakılmaktan çok korkmaktadır. Bunu iyi bilen K, öleceği gerçeğini Cream'dan saklayarak, onu sağlıklı ve iyi bir erkekle evlendirmek için araştırmalara başlar. Ancak onun çabalamasına gerek kalmadan, Cream mesleğinde başarılı bir doktor olan Ju-hwan'a aşık olduğunu söyler. Bu K'nin kalbini paramparça etse de, sevdiği kadının hayatını mahvetmemek için bu ilişkiyi kabul eder ve Cream'a olan gerçek duygularını hiçbir şekilde açıklamaz.. (Alıntıdır)

My Little Bride (2004)

Yönetmen: Ho-joon Kim
Yapım: 2004, Güney Kore
Tür: Romantik-Komedi
Oyuncular: Rae-won Kim ,Geun-yeong Mun ,Sun-yeong Ahn ,Bo-kyeong Kim ,In-mun Kim
Ki-yoon Song ,Eun-Sook Sunwoo ,Jin-hie Han ,Hye-ok Kim ,Chang Yun

Konusu:

Manevi büyükbabasının hastalandığı haberiyle yurtdışındaki eğitimini bırakıp apartopar Kore'ye dönen Sangmin'i (Rae-won Kim) havaalanında karşılamaya beraber büyüdükleri, ondan yaşça çok küçük olan lise öğrencisi Boeun (Geun-yeong Mun) gelir.Çocukluğundan beridir şımarık, çapkın ve sapık özelliklerini üzerinde taşıyan Sangmin dönüş yolculuğundaki uçakta ve havaalanında bile bu huyundan vazgeçmez. Sangmin ve Boeun eve vardıklarında, büyükbabanın hasatalığından daha büyük bir şokla karşılaşacaklardır.
Boeun'un büyükbabası Sangmin'in ninesine karşı hislerine rağmen, eski bir dostu ve de silah arkadaşı olan Sangmin'in büyükbabası ile çocuklarını evlendirmek üzere bir antlaşma yapmıştır fakat her ikisininde erkek evladı olduğu için anlaşma bir sonraki nesil için, yani torunları için geçerli olmuştur.Sangmin'in büyükbabasına verdiği sözü tutabilmek ve öldükten sonra onun yüzüne bakabilmek için ne olursa olsun Sangmin ve Boeun'nun evlenmesini sağlıcak.Bu uğurda her türlü hileye başvurmaktan çekinmeyecektir.
Boeun'nun annesi küçük yaştaki kızının bu şekilde evlenmesine razı değilsede geleneksel ailede kocalarının babalarına karşı çıkamayacağını bildiğinden, gönülsüz evliliğe razı olacaktır.Sangmin için gece hayatı, özgür yaşam ve sınırsız kadın hayalinden vazgeçmek anlamına gelecek olan bu evlilik kesinlikle kabul edilemezdir.Boeun ise okuluna devam etmek, kendi yaşıtları olan insanlarla ilişki kurmak için ve küçüklüğünden beridir tanıdığı Sangmin'nin güvenilmezliğinden dolayı bu evliliği kesinlikle istemesde büyükbabaları onlardan daha zeki ve kurt olduğu için kendilerini evlenmiş bulurlar.
Ev içerisinde evcilik oynayan bu çift dışarıda birbirlerinden bağımsız hareket edeceklerdir.Tabi birbirlerine alışana kadar... ( Alıntıdır)

My Sassy Girl (2001)

Yönetmen: Jae-young Kwak
Senaryo: Jae-young Kwak , Ho-sik Kim / Ho-sik Kim(Kitap)
Yapımcı: Geon-seob Park , Chul Shin
Yapım: 2001, GüneyKore
Tür: Romantik/Komedi
Oyuncular: Ji-hyun Jun , Tae-hyun Cha , Gianna Jun , Tae-hyeon Kim , Sook-hee Hyun

Konusu:

Kolej öğrencisi Kyun-woo(Tae-hyun Cha)bir akşam eve dönüşünde metroda çok güzel ama bir o kadar da sarhoş bir kıza(Ji-hyun Jun) rastlar. Kız metro hattının kenarında ayakta zor durmaktadır ve Kyun-woo onu trenin önüne düşmekten kurtarır. Bindikleri trende kız baygın düşmeden önce en son Kyun-woo’a laf attığı için yolcular onun kız arkadaşı olduğunu düşünürler. Yolcuların suçlayıcı bakışları üzerine Kyun-woo kızın sorumluluğunu almak ve onu bir motele kadar taşımak zorunda kalır... (Alıntıdır)

Kyun-woo; '' gece eve gelmessem annem elinde ne varsa onunla döver. siliyorsa vileda sopası süpürüyorsa süpürge borusu, şanslıysam bir hıyar ya da patlıcan olur, yani doğru zamanda gelmek zorundayım''

The Beast and The Beauty / Yasuwa Minyeo (2005)

Yönetmen: Gye-byeok Lee
Senaryo: Jeong-Hyeop Han, Jo-yun Hwang
Türü: Romantik/Komedi
Yapım: 2005, Güney Kore
Oyuncular: Sang-tae Ahn, Eun-jeong Ham, Kang-woo Kim, Seung-beom Ryu , Min-a Shin, Da-in Yu
Konusu:
Yaratıkları seslendiren çirkin bir adamla, dünyalar güzel kör bir kızın hikayesi. Her şey harika gitmektedir, ilişkileri masal gibidir. Ta ki kızın gözlerinin tekrar görebileceğini öğrenene kadar... Güldürme garantili harika bir yapım. (Alıntıdır)

Miracle of Giving Fool / Ba:Bo (2008)

Yönetmen: Kim Jeong-Kwon
Tür: Romantik, Dram, Komedi
Yapım : 2008, Güney Kore
Oyuncular: Cha Tae-Hyeon, Ha Ji-Won, Park Hee-Sun

Konusu:
Ji ho, yıllarca avrupada çalışmakta olan umut verici bir piyanisttir.Bir gün içinde oluşan karıyer ve sahne korkusu herşeyi bırakıp onu umutsuzlukla evine dönmesinin sebebi olur.Evine döndüğü gün yolsa Seung ryong ile karşılaşır.Ji ho ve Seung ryong okul arkadaşıdırlar fdakat Seung ryong 20yaşlarında olmasına rağmen küçükken geçirmiş olduğu bir kaza sonucu aklı 6yaşındaki çocukdan ileri çalışmaz.Fakat Ji Hoyu asla unutmaz ve yıllardır da onun gelmesini beklemiştir.
Seung ryong'un tek ailesi kız kardeşi Jee'dir.Jee ye bakmak için Jee'nin okul önündeki baraka klübede tost satarak geçimlerini sağlamaya çalışmaktadır.Fakat kardeşi Jee hergün barakanın önünden geçsede abisini görmemezlikten gelir çünkü ahmak bir abisi olduğundan utanmakta ve kimseye söylememektedir. (Alıntıdır)

The Art of Seduction (2005)

Yönetmen: Ki-hwan Oh
Senaryo: Jeong-gu Shin
Tür: Komedi / Romantik
Yapım: 2005, GüneyKore
Yapımcı: Lewis Kim, Yong-bae Choi
Müzik: Jun-seok Kim
Oyuncular: Ye-jin Son, Song Il-guk ,Mae-ri Lee, Yeong Hyeon, Yong-woo Park, Jun Gyu Park, Ju-hyeon No, Bo-ra Geum
Konusu:
Güzelliğini ve şirin tavırlarını kullanarak erkekleri baştan çıkaran ve onları dilediği gibi kullanan bir kadın, ondan pekte farkı olmayan yakışıklılığını kullanarak kadınların parasını yiyen bir adamın hikayesi. Bu ikisi bu güne dek masum tavırlarına kanabilcek insanları tavladılar ama ya kader ikisini karşı karşıya getirirse? (Alıntıdır)

Daddy Long Legs (2005)

Yönetmen: Gong Jeong-shik
Yapımcı: Kim Hyeong-jan
Senaryo: Jean Webster (öykü), Kim Hyeong-Haziran (senaryo)
Tür; Komedi / Dram
Yapım; 2005, Güney Kore
Oyuncular; Yeon Jung Hoon, Ha Ji Won , Park Eun Hye, Hyun Bin, Shin Yi

Konusu;
Young-mi Cha çocukluğunu, ilk aşkının onu bulmasını bekleyerek geçirmiştir. Aslında, tam anlamıyla geçirememiştir. Ailesini küçük yaşta kaybetmesi, Young-mi Cha 'nın çocukluğunu terketmesine yol açmıştır..
Yine de hayata pozitif bakmayı becerebilen kız, kadercilik yapmayarak, onurlu bir yaşam sürmek için elinden geldiğince çalışıp çabalamış ve bir yazar olma yolunda ilerlemiştir..
Genç kız, üniversite yıllarında esrarengiz biri tarafından yardım görmeye başlar. Young-mi ne zaman bir engelle karşılaşsa yada onu zorlayacak birşey belirse; ''Uzun Bacaklı Baba'' ismini verdiği ve onunla tanışmak için yanıp tutuştuğu esrarengiz kahramanı, sorunu tek hamlede, gizlice ve kökten çözerek genç kızın önünü açmaktadır.
Sapığın biri bana kafayı fena taktı diye savcılığa başvuracağına; günden güne uzun bacaklı babasını daha çok merak eden ve seven Young-mi, bir radyoda program senaristliğine başlar. Görev genç kızın seviyesini aşmaktadır fakat, uzun bacaklı babası Young-mi 'nin potansiyeline inanmakta ve onun yakınında olmasını istemektedir... (Alıntıdır)

Virjin Snow (2007)


Yönetmen:Sang-hee Han
Yapım : 2007, Japonya, Güney Kore
Tür : Romantik
Oyuncular
Jun-gi Lee, Min Kim, Aoi Miyazaki, Nanae Sasaki, Ayaka Morita, Otoha, Shun Shioya, Miyu Yagyu, Kimiko Yo,

Konu:
Min, profesör babasıyla birlikte Japonya'ya taşınır. Bir gün yerel bir tapınakta masum gözlü güzel bir Japon kızla tanışır. İsmi Nanae'dir ve gelecek vaadeden bir ressamdır. Min ilk görüşte Nanae'ye aşık olur ve çok geçmeden Nane'nin de, kendisinin transfer edildiği Japonya'daki okulda okuduğunu öğrenir. Böylece arkadaş olurlar aralarındaki dil farklılığına ve kültürel farklılıklara rağmen çok güçlü bir ilişkileri olur. Min'in Kore'deki ninesi aniden hastalanınca, Min Nanae'ye öceden haber veremeden acilen Kore'ye dönmek zorunda kalır. Ninesi eski sağlığına kavuşur kavuşmaz Min, yeniden Nanae'yle brilikte olmak içim vakit kaybetmeden Japonya'ya döner. Fakat Nanae'yi hiçbir yerde bulamaz. Nanae acaba ona karşı beslediği samimi duyguları henüz kavramamış mıdır? Nanae bir haber bile bırakmadan neden ortadan kaybolmuştur?
Virgin Snow bir Japonya ve Güney Kore ortak yapımıdır. (Alıntıdır)