12.27.2010

Coffe Prince (2007 / Dizi)

Diğer adları: The 1st Shop of Coffee Prince / Coffe Prince
Türü: Romantik / Komedi
Yönetmen: Lee Yoon Jung
Senaryo: Lee Sun Mi , Jang Hyun Joo
Yayın Yeri / Tarih: Güney Kore / 2007
Kanal / Bölüm Sayısı: MBC / 17
Oyuncular:
Yoon Eun-hye - Go Eun-chan
Gong Yoo - Choi Han-gyeol
Lee Seon-gyun - Choi Han-seong
Chae Jung Ahn - Han Yu-ju
Konusu:
Choi Han Kyul (Gong Yoo), büyük bir yemek şirketi sahibi olan zengin bir ailenin oğludur. Han Kyul aşka inanmadığı için ailesinin bütün baskısına rağmen evlenmek istemez. Diğer taraftan Go Eun Chan (Yoon Eun Hye), 24 yaşında erkeksi görünüme sahip bir kızdır. İlk bakışta onun kız olduğunu anlamak neredeyse imkansızdır. Kız kardeşine ve annesine bakma sorumluluğu onda olduğu için yemek dağıtmak, garsonluk yapmak gibi birçok işte çalışır. Eun Chan ve Han Kyul tesadüfen bir soygun sırasında karşılaşırlar. Soygun sırasında Eun Chan’ın yemek dağıtımında kullandığı motoru bozulur. Han Kyul onun gerçekten kız olduğunu fark etmez ve ona bir iş teklif eder. Han Kyul’un büyükannesinin ayarladığı görücü usulü randevularda onun yasak aşkı olmasını ister. Motoru bozulan ve paraya ihtiyacı olan Eun Chan bu teklifi kabul eder.
Han Kyul’un kuzeni olan Han Sung bir müzik prodüktörüdür ve onun eski kız arkadaşı olan Han Yoo Joo, Han Kyul’un dokuz yıllık gizli aşkıdır. Yoo Joo ünlü bir ressamdır ve New York’ta çalışır. Yoo Joo ile Han Sung’un sekiz yıllık bir birlikteliği olmuştur ta ki Yoo Joo, Han Sung’u terkedip gidene kadar. Ancak Bu ayrılıktan iki yıl sonra Yoo Joo Seul'a döner ve tekrar karşılaşırlar.
Hang Kyul’un büyükannesi ona rest çeker ve oldukça eski bir kahve dükkanını işletmesini ve oradan kar elde etmesini ister. Han Kyul bu kahve dükanının sadece bayanlara hizmet veren bir konsepte sahip olmasına ve çalışanların sadece erkeklerden oluşmasına karar verir.
Paraya gerçekten ihtiyacı olan Eun Chan ise kız olduğunu saklamaya devam ederek burada onlarla çalışmaya başlar. Han Kyul Eun Chan’ın erkek olduğunu bildiği halde ona karşı farklı duygular hissetmeye başlar ve duyguları karşılıklıdır.
Han Kyul bundan sonra oldukça karışık duygularla Eun Chan’la ilgili düşüncelere kapılır ve onun cinsiyetini sorgulamaya başlar. (Alıntıdır)

Editörün Yorumu ;)
Fazla uzatmaya gerenk yok zaten tanıtımda uzun =] Kahve Prensi, çok güzel ve eğlenceli bir dizi.. Komedi türü olarak 'My Lovely Sam Soon' dan sonra severek izlediğim ve eğlendiğim dizi bu diyebilirim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.